2013 m. gruodžio 12 d., ketvirtadienis

Advento rekolekcijos 2013

Keli žodžiai ir vaizdai iš rekolekcijų Šumske:)


Faina grupė buvo! Pamaldi, drausminga, konstruktyvi ir svarbiausia, kad LINKSMA!!! Rekolekcijos rekolekcijų vadovui patiko. Sėkmės ir eikit Jūs sau!
kun. Marekas









Šias rekolekcijas vienu sakiniu galėčiau apibūdinti taip: "Daug klausimų ir nei vieno atsakymo". Patiko kun. Mareko mintis, jog tie egzistenciniai gyvenimo klausimai taip ir liks be atsakymų, ir, tikriausiai, visiškai neverta dėl to jaudintis. Buvau priversta susimąstyti, jog negali mylėti kitų, prieš tai nepamilęs savęs. Tad adventui pasižadėjau mokytis mylėti save.
Justina


Rekolekcijos buvo ilgai lauktos, bet kartu ir visai netikėtos. :)
Netikėtos savo forma - laisvu, atviru bendravimu, tiesiomis - giliomis mintimis,bei iš koto verčiančiais apmąstymais, kurie užplūsdavo klausant kun. Mareko konferencijų. Niekad nepamiršiu Šv. Mišių ir tų romėnų karių, kurie nuolat žvangindavo ginklais, mokiniams sėdint prie stalo. Adventą sutikau su Dievu ir bendruomene. Dabar ramiai lauksiu Kalėdų. :)
Matas

Prieš važiuodama į rekolekcijas nieko nesitikėjau, norėjau tą laiką skirti vienatvei ir ramybei. Džiaugiuosi, kad Viešpats dovanojo tokį laiką. Viskas buvo natūralu ir paprasta. Patiko rekolekcijų vadovo, kunigo Mareko tiesa ir atvirumas, kad nebuvo viskas vyniojama į sudėtingus ir neaiškius terminus, o aiškiai ir paprastai pasakoma

esmė. Konferencijų metu gvildenti klausimai buvo aktualūs ir atliepė į tai, apie ką dažnai mąstau.
Kristina P.

Rekolekcijos Šumske buvo puiki Advento pradžia. Sakyčiau, jos buvo paprastos, jaukios, draugiškos, nesaldžios ir vertos.
Rimas


Man tai buvo pirmos rekolekcijos su Kalvarijų jaunimu. Rekolekcijos+susipažinimas su jumis. Man patiko. Supratau kai kuriuos dalykus apie kuriuos galvojau kitaip arba išvis nieko negalvojau.
Robertas Bo



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą